Klubmodul henter siden
Samtykkeerklæring billeder

Samtykke til brug af holdbilleder og andre portrætbilleder i Herlev/Hjorten Håndbold.


Situationsbilleder kan offentliggøres uden samtykke i medfør af de gældende persondataretlige regler. Derimod kræver det samtykke at offentliggøre portrætbilleder, herunder holdbilleder, hvilket er baggrunden for denne samtykkeerklæring.
 
Med virkning fra dagsdato giver jeg som forældre/medlem af Herlev/Hjorten Håndbold samtykke til, at Herlev/Hjorten Håndbold må offentliggøre portrætbilleder/holdbilleder af mig med henblik på at beskrive foreningslivet, herunder hold, stævner, arrangementer og events.
 
Billederne kan offentliggøres på forskellige medieplatforme, som Herlev/Hjortens hjemmeside og Facebookside, U-bold, Herlev Bladet og Opslagstavler (fx i Herlev Hallerne eller hos en sponsor).
 
Billederne vil kun blive udleveret til ekstern brug med særskilt samtykke.
 
Samtykket er tidsubestemt, men det kan til enhver tid tilbagekaldes ved meddelelse til foreningens samtykkeansvarlige Thomas Krogh – thomas@herlevhjorten.dk.
 
I foreningens privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan foreningen behandler dine personoplysninger og dine rettigheder: https://www.herlevhjorten.dk/cms/ProfileConsent.aspx
 
 
Et manglende samtykke vil betyde at spilleren sorteres fra, når der skal tages holdbilleder og portrætbilleder. Et Nej til samtykkeerklæringen har ingen yderligere konsekvenser.
 
Et portrætbillede kunne være årets spiller eller årets træner til en afslutning. 
Tilmeldte
164 /400
Tilmeldingsfrist
01.09.2019
Tidspunkt
25.06.2019 kl. 23.00 - 01.09.2019 kl. 23.55
Sted
Jeg giver hermed samtykke*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'